Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Pihtiputaan Urheilukalastajat järjestää talvella 2016 neljät pilkkikilpailut!!!

 

PUK PILKKI CUP TULOKSET 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEURANMESTARUUS JA YLEINEN KISA 19.3.2016

Kaiken kalan kisa 27.2.

 

Kilpailujen osanottomäärä senkun kasvaa, vaikkei hommat vielä aivan käsiin räjähdäkään. 11 kilpailijaa lähti tavoittelemaan Koliman kaloja jäälle, jolla kulkeminen oli muuttunut raskaaksi lumen lisittyä parikymmentä senttiä. Kalat olivat arkoja ja syönti siten heikkoa ja jaksottaista. Voittotulos raavittiin kasaan särjillä.

 

Yleinen sarja

1 Kim Suokas                     1595 g

2 Pasi Tuoriniemi                660 g

3 Teijo Kronqvist                 550 g

4 Santeri Tuoriniemi          445 g (Juniori)

5 Harri Mansikkala             325 g

6 Janne Kumpulainen        135 g

7 Jari Metsälä -

 

Veteraanit

1 Tuomo Kronqvist             860 g

2 Paavo Kautiainen             450 g

3 Sanna Mansikkala            220 g

4 Kalle Juutinen                  210 g

 

 

Madekisa 20.2.2016

 

Madekisa kasvatti suosiotaan jopa seitsemän pilkkijän tultua kisailemaan. Made puri heikosti, mutta voittaja saatiin selville! Keijo teki peliliikkeen, eikä lähtenyt tutuille ja turvalliselle vesille kalaan. Ratkaisu oli oikea, sillä Keijo vei kilpailun voiton 1630 g tuloksella.

 

1 Keijo Laitamäki             1630 g

2 Janne Kumpulainen     1070 g

3 Rauno Leppänen            975 g

4 Teijo Kronqvist                720 g

5 Kim Suokas                      695 g

6 Leo Sorri                           575 g

7 Ensi Aikio                               0g

 

 

Alvajärven kisa 16.1.2016

 

Alvajärven pilkkikilpailu oli järjestäjän taholta pienoinen pettymys ainoastaan kuuden urhoollisen kolokalastajan saavuttua Hiekanlahden rantaan. Kilpailuaika muutettiin osallistujien suostumuksella 3 tuntiin. Kaikki kisasivat yhdessä sarjassa osanottajien määrän vuoksi.

Keli ei järvellä ollut pilkkijöille paha tuulen pysyttyä aisoissa kisa-ajan vaikka pakkasta parikymmentä astetta olikin. Ja pukeutumiskysymyshän se "kylmä" on ;)

Sanottakoon, että ahven oli aralla tuulella. Kala tai kaksi reiästään, jos sitäkään, oli päivän kuva. Viimeistä tuntia kehuivat kaikki kilpailijat kalattomaksi. Satunnaisen nälkäisen parven osuessa kohdalle sai pilkkipönttöön jollakin tasolla täytettä, kuten Janne vetäistessään puoleentoista minuttiin pönttöönsä vajaan kilon verran ahventa... 

Voiton vei Keijo Laitamäki reilun 200 g erolla toiseksi tulleeseen Paavo Kautiaiseen. Kolmanneksi itsensä pilkki Janne Kumpulainen. Paavon ja Jannen pilkkisaaliin ero oli kokonaiset 5 grammaa! 

Seuraava järjestettävä kisa onkin sitten 20.2. pidettävä madepilkkikilpailu Kolimassa. Otsalamput lataukseen ja kairat ja koukut teräväksi ja tervetuloa eksoottistakin eksoottisempaan madepilkkikilpailuun 20.2.!!!

-Kim-

 

Kaikki ovat tervetulleita pilkkimään!!!